• Веќе 130 години, со почит, го осигуруваме она што нашите луѓе го создаваат!
  Кроација осигурување - моја сигурност
 • Осигурајте го вашиот автомобил!
  Пратете податоци на kasko@crosig.mk и полисата ќе ви биде доставена
 • Мој дом - моја сигурност!
  Одберете ја комбинацијата која вас ви одговара, одберете еден од пакетите на Кроација
Инфо број
02/ 32 51 150
Калкулатор
Информативна пресметка

ПОНУДИ И ПРОМО ПАКЕТИ

media.product.imagealternatetextformat Техничка опрема

Новиот телевизор, новиот фрижидер, и новата пегла. Се е осигурано!

media.product.imagealternatetextformat Земјоделие

Индексирано осигурување на посеви во соработка со Европа РЕ

media.topic.imagealternatetextformat Пакет домаќинско осигурување

Направи го својот избор

 • Пријави штетаmedia.topic.imagealternatetextformat
  • Пријавете штета (несреќен случај) со пополнување на формуларот за пријавување на штета.
  продолжи
 • Купи полисаmedia.topic.imagealternatetextformat
  • Внесете ги вашите податоци, и полисата ќе ви биде доставена дома, на работа, додека пиете кафе!
  продолжи
Каде и да одам, првото нешто што го проверувам е дали имам полиса од Кроација осигурување.
Симона Симјонова, наш осигуреник
Имав штета. Тимот за штети, ја реши во рок од 24 часа. Бев пријатно изненаден. Ми помина и нервозата. :)
Бобан Талевски, наш осигуреник
Мојот прв избор, за моето ново возило е полиса од Кроација. Професионализмот и одговорот на сите мои барања беа пресудни.
Софија Граматикова, наш осигуреник

Новости

Како најлесно да го осигурате станот или куќата од земјотрес?

Како најлесно да го осигурате станот или куќата од земјотрес?
понеделник, 19 септември 2016

Прочитајте што вели нашиот експерт за осигурување

Кроација осигурување/неживот донира за поплавените подрачја

Кроација осигурување/неживот донира за поплавените подрачја
четврток, 11 август 2016

Кроација осигурување/неживот се вклучува во акцијата за помош на поплавените подрачја.

Заедно до врвот

Заедно до врвот
петок, 22 јули 2016

Iron Man&Кроација осигурување/неживот, заедно до врвот!